Aïssa

Aïssa

Wat begon met wedstrijden is overgegaan naar Fanbals en lokale optredens tot zelfs videoclips op MentTv met haar nummers ‘Jij bent mijn alles’ en ‘Nooit’. Ondertussen is Aïssa niet meer weg te denken uit de Vlaamse Showbizz.

Ze weet iedereen te bekoren met haar engelenstem waarmee ze elk genre aankan. Naast haar repertoire met onsterfelijke hits van legendes zoals Ann Christy, Celine Dion, Tina Turner brengt Aïssa ook eigen nummers zoals de ambiancemaker ‘Zakka Zakka’ tot ballades als ‘Blijven Geloven’. De lijst is eindeloos want ze pint zich niet vast aan één genre. Met Aïssa bent u zeker van kwaliteit en sfeer.

‘Blijven Geloven’ is een nummertje dat Aïssa zelf geschreven heeft voor haar dochtertje Kiana. Kiana vecht al 2 jaar een zware strijd tegen kanker. Haar vechtlust en doorzettingsvermogen vormen voor Aïssa elke dag opnieuw een bron van inspiratie.

Zoekt u een optreden vol variatie waarbij gedanst, maar ook vol verbijstering stil geluisterd kan worden, dan zal u door Aïssa zeker niet teleurgesteld worden. 45 of 60 minuten lang geeft ze telkens het beste van zichzelf.

Een topper voor al uw evenementen en feesten!

Aïssa is boekbaar in volgende formules:

1 x 45 min live on tape
1 x 60 min live on tape
2 x 30 min live on tape

Vraag offerte aan

Optredens

april

Geen evenementen